Friday, November 24, 2006

Duunarin Aivopieru goes Braniac!

WAROITUS, ÄLKÄÄ KOKEILKO TÄTÄ KOTONA!!!

Uhraamme oman terveytemme jotta muut voisivat elää. Kokeilemme tänään, mitä tapahtuu, jos tavallinen sämpylä laitetaan mikroaaltouuniin! (siis ei kotimikroon, kuten yleensä!)
Olemme valinneet koetta varten AMS merkkisen mikroaaltouunin, ja Siwasta Vaasan jyväMuhku-merkkisiä sämpylöitä. Valinta perustui siihen, mitä viiden aikaan perjantai iltapäivänä oli Siwassa saatavana.
Aiomme puolittaa sämpylän, ja laittaa sämpylän puolisko yksi kerrallaan mikroaaltouuniin.
Olemme varmuuden vuoksi pukeutuneet lyijykynistä tehtyyn haarniskaan ja hitsausnaamioon.
Koe alkaa:

Asetamme tärisevin käsin sämpylän puolikkaan mikroaaltouuniin muovisella lautasella.
Säädämme tehon puoleenväliin ja ajan 30 sekuntiin, ja painamme käynnistysnappia!
Piinaavat 30 sekuntia kuluvat, ja melkein saan sydänhalvauksen mikroaaltouunin lopulta piipatessa! Olen vielä hengissä!
Nyt kerään kaiken rohkeuteni ja otan sämpylälautasen ulos mikrosta.
Analyysin vuoro: Sämpylä näyttää edelleen lähes samalta mitä kokeen alussa, mutta se on selkeästi lämmennyt ja sen kokoon painamiseen ei tarvita yhtä paljon energiaa kuin aikaisemmin.
Yritämme nyt jotakin äärimmäisen vaarallista! Yritän syödä sämpylän!
Voitelen kappaleen Voimariinillä, laitan päälle Arlan tanskalaista edamia, ja Atrian gouteria. Pieni ripaus aromisuolaa takaa, jotta verenpaine pysyy korkealla ja takaa nivelten voitelun. Näin säästytään lonkkaleikkaukselta eläkeiässä, kun odotellaan että elääkö sitä siihen aikaan laissa olevaan eläkeikään asti...
TOTUUDEN HETKI!: Haukkaus ja pureskelua!
-
-
-
- Olen hengissä edelleen!

Maku tukee alkuun tehtyjä fysikaalisia havaintoja! Sämpylä on tosiaankin 30 sekunnin aikana siirtynyt ajassa taaksepäin sen valmistumishetkelle! Tällainen se olisi ollut juuri leipomosta hankittuna.
Meillä useimmalla siis on kodissamme aikakone! Suosittelen, että ette yritä kuitenkaan nuorentaa itseänne sillä, sillä kissoilla tehdyt kokeet osoittavat, että tämä ei toimi elävillä olennoilla!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home